2009-09-30
 02:13:35

En låt som berör..



2009-09-29
 23:36:38

MEN VAFAN?

Idag har jag varit med min kompishar Carro och Petra, galna brudar! Vi kollade på WILDCHILD och smokade tills vi blev crackade hahaha.. Ne skämt å sido :P Vi snackade om allmänt dumma saker som t.ex. ovighet, och om man inte stretchar ordentligt efter ett pass kan man inte sära på bena, det kunde iaf inte Carro.

Jag lekte en massa med mitt hjärta idag (Leon, systerson).. Helt underbar är HAN! Börjar lära honom att gåå och saker, ojojoj! Det roliga med honom är att han är översmart.. När man sjunger låten Knock You Down till honom så börjar han gråta haha.. Hade tänkt att filma in det, rätt så underhållande ni vet ;) (skadeglädje haha).. Jag vet att det finns folk som inte gillar barn, snarare hatar barn. Jag förstår mig inte på dem alls.. Visst kan nog bli väldigt svårt när man ska uppforsta ett barn själv men i slutändan tror jag det är värt det!


Leon då har var någon vecka gammal bara.. Just nu är han 8 månader!


Måste också tillägga att Magnus Betnér är en riktigt bra komiker. Var uppe inatt och kollade på Tal till nationen och vad ska man säga, så jävla kungligt han gör det! REKOMMENDERAR VERKLIGEN! Dock lite långtråkigt när han kom in för mycket i politiken men annars 4.5/5!! Klipp från uppträdandet kommer här..





Stay Tuned ~
2009-09-28
 20:39:22

I sverige har vi det relativt kall..

..iaf just nu och speciellt när det blåser som det gör! Man ska inte klaga för vi har det bra iaf! Idag har jag inte gjort så mycket. Varit på trafikskolan och bokat in några lektioner osv. Sedan var jag med Petra och Carro, snackade om saker som hade hänt och hade det allmänt trevligt. Är ganska hungrig just nu, funderar på att äta en stor kebabpizza eller något. Nu är det bara kvällen som återstår.. lite Idol på det kanske?

Stay Tuned~
2009-09-28
 00:33:44

Resultat

Hade lite bråttom igår så det får bli den här bilden..



Blev faktiskt nöjd med resultatet, THANKS SIS! Idag har jag haft det väldigt lugnt hemma och jag har bara slappat, även pluggat lite. Ska se vidare på filmen "Bring it on, fight to the finish".. ingen märkvärdig film, rekommenderar verkligen inte den, men whatever xD Ska dricka lite mer té nuuuuuuu!

ps. vad tycker ni om håret? ;/


Stay tuned folks~ <3
2009-09-26
 18:18:12

Klippklipp

Snart ska min syster klippa mig!.. undra hur resultatet blir.. Återkommer senare, bild på det också ;)
2009-09-26
 16:44:10

Segis

FAN VAD JAG VILL SE!!..



Idag är jag jättestel i kroppen efter gårdagens träningspass. Ikväll ska jag stå vakt med en polare på en "stor fest" typ, som hans flickvän har anordnat.. Har lovat honom det.. Kanske blir lite festande för min del också!!

Känner mig lite förkyld så jag får ta det lite lugnt =D

Stay tuned.. <3
2009-09-25
 23:18:47

Helsingborg/Åstorp

Dagen har varit jätterolig, förutom att jag var trött som fan i slutet.. Har varit hos mina kusiner, ännu en gång! ;D Åt middag där, umgicks och hade det allmänt trevligt! De hade hyrt en idrottsplats för oss killar/män där vi skulle spela fotboll, och som vi gjorde det! Gick inte så värst bra för min del, men det viktigaste är väl att man har roligt? Jag funderar på att öppna mig mer i bloggen och berätta lite mer om min familj, framtidsplaner och lite till. Lite idéer om videoblogg finns ju också.. Mer om det i morgon, nu avslutar jag det med en härlig bild :D Haha.. och på sista bilden är det där läsk som jag spillde och inget annat ;D hahaha









2009-09-25
 00:23:24

Ungdomar, rökning dödar..

MEN DET ÄR FANIME GOTT EFTER MATEN! HAHA ;)
NI SOM RÖKER, HÅLLER NI INTE MED?
2009-09-24
 18:09:47

Veckans SINGEL


Sarah, 17 år gammal, bor i Halmstad.. Känner henne sedan länge tillbaka. Studerar på Sannarpsgymnasiet, andra året nu! Supertrevlig tös, kolla in hennes blogg (klicka på namnet).
2009-09-24
 02:21:42

Yummie..

Har ätit en massa gott idag, igår, förrgår osvosv.. Haha, med andra ord så har jag fuskat lite och ätit bakelser som mina systrar har lagat! Igår (Tisdag) var jag i Åstorp, som ligger nära Helsingborg hos min syster. Där träffade jag även min supersnygga kusin Valbona, även kallad Vallis. Vi umgicks och hade det trevligt, som vanligt! :) Bild på henne har ni här!!

Vallis
Vann på tippet igen, 700kr+ gick jag denna gången.. Otur i KÄRLEK, tur i SPEL? Eller vad säger ni? (cfw) Tänkte omvandla denna bloggen lite till en modeblogg, pga lite brist på ämnen om man säger så. Framöver så kommer jag att modeblogga lite, vad tror ni om det? :) I alla fall, ska inte tråka ut er något mer. Bjuder på den sista bilden, tagen i Stockholm nära vinterviken.
Stay tuned TJEJER OCH KILLAR <3
Ps. Ska kolla på denna rysaren nu, säg vad ni tycker om den om ni nu har sett den..


2009-09-21
 03:11:08

Uppdatering

Jag ber om ursäkt för att jag inte har varit aktiv på någon dag nu. Man kan säga att jag har haft rätt så fullt upp med massa olika saker. Till exempel så har vi haft en massa högtidsfirande här hemma. Vi muslimer firar Bajram, om det nu är någon som inte vet vad det innebär så kan ni bara googla det eller något. För jag pallar verkligen inte förklara det just nu. Vi hade endel gäster hemma, vilket var mycket trevligt. Mina kusiner från Helsingborg, mina syskon och deras fruar/män. Sen får man ju inte glömma att nämna alla de andra små filurerna, syskonbarnen såklart. Trodde seriöst jag skulle bryta ihop idag då de invarderade mitt rum. De lekte simon-says, och alla sa "simon says" samtidigt. Ni kan tänka er 7 hyperaktiva småbarn som har skuvat upp ljudnivån ordentligt. Detta pågick inte allförlänge dock, fick mitt lilla utbrott haha!

I helgen har jag festat och haft det allmänt trevligt. I lördags var jag på förfest hos Robert vilket var kuligt och leksamt, lite kortlekar och skämt bjöds det på. Sen lämnade jag stället med Kim och Danne för att dra oss mot en födelsedagsfest vid Rockstugan. Viktoria, syrrans kompis, fyllde 25 och det var supertrevligt att träffa henne och alla hennes vänner. Massa bål, tårta och liknande bjöds det på. Grattis grattis!.. Sedan blev det utgång med killarna, The Corner & Cafét blev det denna gången. Inne i stan träffade vi Pelle Svensson, den lilla räven. Fett go snubbe är det och mycket trevliga konversationer hade vi också! Kanske blev lite för mycket dans, men vi hade en jävligt rolig kväll iaf.

Ska bjuda på bild från helgen. Tilde som är fotografen med den kassa digitalkameran, men det får bli så.

folket + litetill   jag å danne

I övrigt så har jag varit ganska slapp under veckan. Vann 700kr på tippet i fredags, ätit endel onyttiga saker, kollat på idol, varit med vänner och haft det allmännt fucked up :D Jag har dock börjat gymma seriöst och jag hoppas det ger fina resultat till slutet av året. Har köpt nya redskap som är redo för användning. Ska bli biff ni vet ;).. menar ÄR BIFF men ska bli mer BIFF.


Stay tuned ~ / Bessssim
2009-09-17
 03:03:03

Hemma nu..

(kortfattat)

Sov hos min bror i göteborg, hade det relativt trevligt och nu är jag hemma. Hursomhelst så var dagen rätt så usel senare mot kvällen. Börjar bli trött på folk som tror saker.. att man har den relationen med en fastän läget inte är så. Jag har blivit trött på folk som tror sig och har den "Head Held High"-looken, även personer som tror att allt ska ordna sig fastän det inte kommer göra det.

Jag är otroligt trött på personer som söker uppmärksamhet. Jag är ENORMT trött på personer som inte är en själv, jag menar hur svårt kan det vara?! När man är sig själv så behöver man inte känna att "ohh shit, det här måste jag göra bara för att alla andra gör det".. Man ska inte behöva anstränga sig eller klä sig på något speciellt vis. Nog skrivet om det, vill inte tråka ut er. Såg precis slut på filmen The Last King Of Scotland. Den var otroligt bra tycker jag, speciellt skådespelarna och handlingen av filmen. Rekommenderar den verkligen!

Ska avrunda det hela med en randombild..

Jag
cfw :/
2009-09-15
 22:05:05

Håll koll....

... för att det är en ny bloggdesign på G!
2009-09-15
 15:21:52

Underbara människor

Jag har hunnit med en massa i stockholm! Fikat, shoppat, träffat underbara människor osv. Har hunnit umgås en massa med Christine, vi har haft det supermysigt! =) Tåget mot Göteborg åker ca. 20.00, då är jag framme 23.15 ungefär. Ska till min bror som bor där, min mamma är på besök hos honom, så förmodligen åker jag hem tillsammans med henne. Har bott hos Christine under dessa 4-5 dagarna. Hennes familj är jättetrevlig, speciellt Leonidas (Leo). Hur gullig som helst, supersöt dialekt också. Jeanette är Christines mamma, snäll och gästvänlig, dessutom är hon duktig på poker. Bild på Leo & Jeanette nedan, tror bilden är lite gammal men men.

Christines pappa Ilias lagar god mat, har sinne för humor och har en rund mage (haha). Sist men inte minst Vangelis (Vagge). Vad ska man skriva om honom, wow-freak typ haha, men en fett rolig och trevlig snubbe alltså! Hoppas vi träffas igen iaf. Här har ni ett klipp av hur Vagge kommer se ut om 2 år typ, fall han inte håller ner med wow:andet.
Jag fick äran att träffa två av Christines mycket bra vänner, Saga och Malin. Vi var och fikade på Café 60 i centrala Stockholm på lördagen. Vi hade några riktigt trevliga diskussioner, speciellt historian om kondomförsäljaren.

Saga, Malin och Christine var på UF-mässan i Älvsjö när en kille kom fram och försökte sälja en kondomhållare till dem.
Försäljaren: " Tja, en sådan här har ni väl inte" säger han och håller fram en kondomhållare.
Saga: " Jo jag fick en sådan av min mormor!"
Försäljaren: "Men ni två har väl ingen" säger han och kollar på Christine&Malin.
Saga: "Nej men de behöver ingen, vi är alltid tillsammans när vi har sex.." säger Saga och lägger armarna runt Christine&Malin.
Försäljaren: "ööhh..." säger han generat och vänder sig och går.

Hur stora är oddsen att man gör en kondomförsäljare generad och stum?

Fuck you and have a nice day!

2009-09-15
 01:15:57

Stockholm och sedan vidare till Göteborg...

Jag & Christine
2009-09-14
 15:25:48

Hej alla bloggläsare..

Jag har från och med nu bestämt mig att börja blogga. Jag tycker att det är väldigt roligt att berätta om det man har varit med om samt vad ens intresse är inom olika genrer. Jag hade tänkt att börja med lite bildvisning och en kort presentation av mig själv. Bilderna nedan är från min vistelse i Stockholm. Kommentera gärna!


Mitt namn är Besim Zeneli. Jag är 20 år gammal och bor i sommarstaden Halmstad där jag trivs bäst. Under mina år har jag spelat mycket fotboll. Det har varit min största passion! Eftersom det nu har blivit en väldigt stor konkurrens inom fotbollen osv. så har jag bestämt att lägga ner spelandet. Det finns så mycket annat här i livet, fast fotbollen kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Förutom fotbollen älskar jag att umgås med mina vänner, familjen och annat knasigt folk! Jag har inget speciellt umgänge, jag hatar att man grupperar de man är med osv. Jag är väldigt öppen av mig själv, säger vad jag tycker. Hatar folk som ljuger och som inte är sig själva.
Jag är känd för min psykosida, haha, är väldigt kreativ med andra ord. Älskar humoristiska personer, själv driver man väldigt mycket och jag bara älskar det. Det är jag helt enkelt! Tog studenten år -08, gick den Naturvetenskapliga linjen. Efter gymnasiet har jag småjobbat på lite olika ställen. Under sommaren -09 (detta året), så har jag arbetat som vårdbiträde. Aldrig haft så roligt på något annat jobb än där.
Min musiksmak är helt klart RAP. Favoritartist just nu är helt klart Lil'Wayne. Mrs. Officier med Lil'Wayne nedan.